Boskapable

Rode Kruisopvangcentrum Wingene nodigt je graag uit op de leukste culturele avond in de buurt: Boskapable. Dit is een leuke woordspeling tussen de worden ‘boskapel’ en ‘capable’. Boskapel verwijst naar de straat van ons opvangcentrum: Boskapeldreef. Capable staat voor de talenten van de bewoners en personeelsleden van het opvangcentrum. Het volledig concept is een resultaat van een intense samenwerking tussen de bewoners en het personeel. De bewoners verdienen een pluim voor hun organisatietalent.

Divers programma

Op deze avond brengen we een divers programma van poëzie, dans en muziek. De kinderen voorzien een dansoptreden, maar ook een muzikale act die ze voorbereid hebben in de tweewekelijkse muzieksessie. Enkele bewoners delen graag hun talenten, gaande van poëzie tot zang en piano.

Verder komt een werelds muziekgroepje op bezoek dat zorgt voor een leuke muzikale noot. En last but not least, ook enkele personeelsleden zetten hun beste beentje voor tijdens een surprise act. Doorlopend is er randanimatie van sport en spel, voor zowel kinderen als volwassenen. De hele avond kan je genieten van enkele exotische hapjes en heerlijke drankjes aan democratische prijzen.

Praktische info

  • Locatie: Boskapeldreef 6 - 8750 Wingene
  • Datum: 17 mei 2019
  • Aanvang: 17u30
  • Inschrijven is noodzakelijk en kan via integratie.ocwingene@rodekruis.be of op 051 63 78 49.
  • Gratis event

Locatie

Boskapeldreef 6
8750 Wingene

Bekijk op Google Maps