Bloedserieuze studenten geven opnieuw bloed

-

Na een welverdiende vakantie is studerend Vlaanderen opnieuw richting studentensteden vertrokken. Dat betekent dat ook Bloedserieus er zit aan te komen! Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Kortrijk en Leuven: stroop jullie mouwen al maar op! Op 12 oktober 2016 wordt het startschot van Bloedserieus gegeven in Brussel en gaat de zoektocht naar studenten die bloed willen geven van start. Op 16 december 2016 zal na afloop van de bloedinzameling in Brussel duidelijk worden hoeveel studenten dit semester gedoneerd hebben.

Bloed geven door en voor studenten

Bloedserieus is een toffe bende studenten die, samen met het Rode Kruis, jongeren overtuigt om bloed te geven. Elk academiejaar zijn er Bloedserieus-inzamelingen in de studentensteden Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Kortrijk en Leuven. Dit eerste semester gaat Bloedserieus op zoek naar 8.000 studenten die letterlijk het beste van zichzelf willen geven.

Wat je ook wordt…

Levens redden zit in ons bloed: dat is de slogan waarmee Bloedserieus dit jaar álle studenten wil warm maken om te doneren. Want of je nu studeert voor sales manager, chirurg of ingenieur: levens redden zit bij iedereen in het bloed.

Boek je bedje en doe de test

Sinds vorig jaar kunnen studenten online hun bedje reserveren voor ze komen doneren. Zo moeten ze niet teveel kostbare studententijd missen. Ben je niet zeker of je mag geven? Doe dan eerst de online donorzelftest. Zo weet je dat je niet voor niks naar de inzameling komt.

Alle data en locaties vind je op www.bloedserieus.be