15 juni 2019 - zaterdagopening donorcentra

5 keer per jaar openen onze donorcentra de deuren op zaterdag voor iedereen die tijdens de week maar moeilijk een gaatje vindt om bloed of plasma te geven. Zaterdag 15 juni 2019 is iedereen opnieuw welkom van 9u tot 15u om levens te helpen redden en dat op 11 locaties. Omdat deze extra opening net na Wereld bloeddonordag valt, leggen we onze donoren graag extra in de watten.

Maak een afspraak

Reserveer nu je bedje door een afspraak te maken:

Hier vind je de locaties en openingsuren van onze donorcentra.

Extraatje

Donoren die zaterdag 15 juni langskomen, mogen zich aan een extraatje verwachten. Ieder donorcentrum voorziet niet alleen iets lekkers voor na je donatie, maar ook een klein geschenk. Meer weten over het lekkers en het geschenkje? Like de Facebookpagina's van onze donorcentra en blijf op de hoogte.  

Langskomen op 15 juni is éxtra belangrijk om voldoende bloed in voorraad te hebben voor de zomervakantie definitief van start gaat.

Donorcentrum Aalst Volg ons op Facebook
Donorcentrum Brugge Volg ons op Facebook
Donorcentrum Brussel Volg ons op Facebook
Donorcentrum Edegem Volg ons op Facebook
Donorcentrum Genk Volg ons op Facebook
Donorcentrum Gent Volg ons op Facebook
Donorcentrum Geel Volg ons op Facebook
Donorcentrum Kortrijk Volg ons op Facebook
Donorcentrum Leuven Volg ons op Facebook
Donorcentrum Mechelen Volg ons op Facebook
Donorcentrum Turnhout Volg ons op Facebook

De bloedvoorraad

Kom je zaterdag 15 juni 2019 doneren? Dan zorg jij er mee voor dat onze bloedvoorraad op peil blijft. Klik hier op jouw bloedgroep en ontdek hoe ‘jouw’ bloedvoorraad er voor staat. Zo weet je hoe dringend we je gift nodig hebben.