Van vluchtelingen helpen je nieuwe job maken?

Zin in een job die maatschappelijk heel relevant is? Dan is aan de slag gaan in een nooddorp of opvangcentrum van Rode Kruis-Vlaanderen misschien iets voor jou! We zoeken een 170-tal nieuwe collega's.

Welkom op onze jobdagen

Wil jij er mee voor zorgen dat vluchtelingen n.a.v. het conflict in Oekraïne en andere verzoekers om internationale bescherming de juiste (nood)opvang krijgen? Meld je aan voor de jobdag van jouw keuze. En ontdek er alles over de verschillende vacatures én kom te weten hoe is om te werken in een opvangcentrum.

Meld je aan

Klik op 1 van de 3 jobdagen hierboven en vul het formulier in. Word jij na je aanmelding geselecteerd/gecontacteerd op basis van je cv? Dan word je dus verwacht op de jobdag. (Aanwerving enkel op basis van ingestuurd cv is niet mogelijk.)

Verloop jobdag

  • Locatie: hoofdzetel Rode Kruis-Vlaanderen, Motstraat 42, Mechelen (gebouw Sango)
  • Stap 1: aanmelding en registratie (30 min.)
  • Stap 2: algemene infosessie over de jobs, het centrum, de context, loonvoorwaarden, verloop jobdag … (45 min.)
  • Stap 3: individuele interviews (30 min.)
  • Weerhouden? Dan nemen we op het einde van de dag contact op om je sollicitatie te vervolledigen (persoonlijke gegevens aanvullen) in onze systemen. Het arbeidscontract krijg je op je eerste werkdag om te ondertekenen.

Wat breng je mee?

  • CV
  • Uitrekstel strafregister model 2: bewijs van goed gedrag en zeden (alternatief: verklaring op eer ondertekenen)
  • Heb je niet de Belgische nationaliteit? Breng dan graag een recto/verso kopie van je identiteitskaart mee, mocht je een verblijfstitel hebben met beperkte duurtijd.
  • Behaalde je een diploma buiten de EU? Gelieve een bewijs van NARIC-gelijkstelling mee te brengen.

Welke functie past bij jou?

Klik op de functie voor meer details:

Meer info over de voorwaarden en werkcontext ontdek je op de jobdag. Enthousiast? Meld je aan en maak mee het verschil voor mensen in nood.

Meer vacatures

Rode Kruis-Vlaanderen heeft wel meer boeiende functies in de aanbieding. Haal jij voldoening uit het helpen van mensen? Help ons helpen en maak er jouw job van. Bezoek snel de jobsite van Rode Kruis-Vlaanderen:

Bekijk hier al onze vacatures