Verander een leven vandaag!

Door jouw steun financieren we ons humanitair werk waarmee we al meer dan 150 jaar elke dag een groot verschil maken voor slachtoffers en familieleden. Jij maakt het mogelijk dat kwetsbare kinderen, volwassenen en ouderen altijd geholpen worden door onze 13.468 vrijwilligers.

Samen maken we het verschil

Doe jij vandaag een gift om het leven van kwetsbare mensen te veranderen? Met een gift van 45 euro kan je bijvoorbeeld 3 verkeersslachtoffers stabiliseren met een halskraag. Een onvergetelijk gebaar om het jaar te starten. Een schitterend voornemen dat je meteen kan realiseren en je gegarandeerd een goed gevoel geeft!

Jouw steun heeft grote impact op kwetsbare mensen"In oktober botste er een auto op de mijne. Als er toen niet meteen helpende handen waren geweest, waren wij er misschien nu niet meer ... Daarom wil ik nu zelf ook een eerstehulpcursus volgen!"

 

"Na de aardbeving hadden we geen huis meer om in te wonen. Gelukkig kwamen de mensen van het Rode Kruis ons helpen. Mijn grootste wens is terug naar school gaan, zodat ik later dokter kan worden."

 

"Voorbije zomer kon mijn dochter voor het eerst een weekje naar zee. Ik zal haar blik nooit vergeten. De Rode Kruisvrijwilligers zorgden supergoed voor haar. De plaatsen zijn beperkt maar ik hoop dat we dit jaar opnieuw op aangepaste vakantie kunnen."

 

"Als je weduwnaar bent en je kinderen ver weg wonen, duren de dagen soms lang. Daarom hoop ik dat Mia van het Rode Kruis nog vaak op bezoek mag komen. Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn."


Doe vandaag een gift en verander een leven.