Geef er eentje voor eentje die zich geeft

Onze vrijwilligers geven zich helemaal. Ook tijdens de eindejaarsfeesten! Soms dag en nacht, door weer en wind. Altijd met volle overgave en massa's engagement. Met de slogan ‘Geef er eentje voor eentje die zich geeft’ willen we alle Vlamingen overtuigen hen te steunen. Want dankzij jouw hulp zijn onze vrijwilligers in staat te helpen helpen wanneer het echt telt.

Steun je onze vrijwilligers? SMS 'GEEF' naar 4050 en geef zo 1 euro per sms verzonden/ontvangen* of doe een online gift.

 

Jouw gift wordt tot 31 december '17 verdubbeld(*) door Brantano. Zo betekent jouw gift deze eindejaarsperiode nog meer voor onze vrijwilligers.

Zorg jij er mee voor dat we meteen kunnen helpen?

Het eindejaar staat sowieso in het teken van vrijgevigheid en aandacht voor elkaar, dus grijpen wij deze kans om de hele maand december onze vrijwilligers volop in de spotlights te plaatsen. En om financiële steun te vragen om hen te helpen helpen, elke dag opnieuw. 

Jouw 1 euro (of meer, natuurlijk) gaat naar de versterking van de rampenparaatheid in Vlaanderen. Concreet gaat het om de opleiding en bijscholing van onze vrijwilligers, het opmaken van rampoefeningen en de aankoop van materiaal om nog beter uitgerust te zijn om slachtoffers de beste eerste hulp toe te dienen.

Want als er iets gebeurt, moeten we meteen kunnen helpen helpen. Efficiënte hulpverlening door goed opgeleide vrijwilligers maakt dan écht het verschil.

Zij geven zich altijd 

Als er iets gebeurt, zijn onze vrijwilligers ter plaatse om hulp te bieden. Dat is voor iedereen een geruststellende gedachte.  Maar evengoed bezorgen ze mensen die door hun beperking nooit op vakantie kunnen toch een deugddoende en zorgeloze vakantieweek. Of zetten ze zich in om kinderen op een creatieve en leuke manier te leren helpen. Je ziet ... onze vrijwilligers geven zich altijd én overal.

 

 

1 euro/sms verzonden/ontvangen. Helpdesk: privacy@rodekruis.be. Rode Kruis-Vlaanderen, Motstraat 40, 2800 Mechelen. Minderjarigen mogen geen gebruik maken van de dienst zonder toestemming van hun ouders. De dienstaanbieder verklaart kennis genomen te hebben van de GOF-guidelines. De verwerking van deze gegevens is onderworpen aan de bepalingen van de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van 08/12/1992.

 

(*) Brantano verdubbelt de giften die wij ontvangen tot en met 31 december 2017 met een maximum van 10.000 euro.