Hulp op jouw evenement (preventieve acties)

Waar veel mensen bij elkaar komen, is er een verhoogd risico op ongevallen. Organiseer je een groot evenement, concert, sportwedstrijd of een andere activiteit? Je kan op ons beroep doen voor een preventieve hulpactie. Onze ervaren en goed opgeleide hulpverleners garanderen een kwaliteitsvolle hulpverlening. Bij elke hulpactie brengen we een AED-toestel (automatische externe defibrillator) mee.

Kwalitatieve hulp op maat

Wij bieden je eerste hulp op maat van je evenement. Je bent zeker van kwalitatieve hulp gebaseerd op jarenlange expertise en wetenschappelijke richtlijnen. Wij garanderen een efficiënte samenwerking.
Nog vragen, contacteer ons.

Een hulpactie aanvragen?

Voor jou onbekend terrein, we leggen je graag stap voor stap uit (graag 8 weken vooraf) hoe onze samenwerking verloopt en hoe je een hulpactie kan aanvragen. De verantwoordelijken voor de Hulpdienst van onze afdeling Dirk Caremans en Stephanie De Pooter helpen je graag op weg. Stuur een e-mail.

Ken je onze werking, dan vul je minstens zes weken voordat het evenement plaatsvindt, het aanvraagformulier in. Hierin geef je ons de gegevens op basis waarvan we een goed zicht krijgen op de aard van het evenement. Dit formulier kan je hier downloaden. aanvragen bij de verantwoordelijken voor de Hulpdienst van onze afdeling Dirk Caremans en Stephanie De Pooter, e-mail

Hulpverlener worden

Wie ons wil hiermee wil helpen, kan zich aanmelden als kandidaat hulpverlener, hier vind je meer informatie.