Brugfiguren - symposium

17-18/05/18

Onderwijs is een belangrijke hefboom om maatschappelijk kwetsbare kinderen betere toekomstkansen te geven. Dat is voor jou uiteraard geen nieuws. 

Het brugfigurenproject van Rode Kruis-Vlaanderen ondersteunt scholen bij die belangrijke opdracht.

Het zet hiervoor meer dan 500 vrijwilligers in. 50 onder hen zijn bovendien extra geschoold om hulp te bieden aan kinderen met autismespectrumstoornissen en ADHD.

We zetten daarbij actief in op zelfredzaamheid. De wijze waarop onze vrijwilligers hulp bieden werd bovendien wetenschappelijk onderbouwd. 

Symposium

De kennis die we door de jaren heen ontwikkelden, en de ervaring die onze vrijwilligers dagelijks opdoen, willen we graag met jou delen.
We nodigen je daarom graag uit om samen een kritische reflectie te maken van het werkveld en onderzoek tijdens ons symposium ‘Brug tussen school en thuis’.
We finaliseren op dit moment het boeiende programma. Heel wat vooraanstaande sprekers uit het werkveld en academische wereld bevestigden reeds hun medewerking.
Een uitnodiging mét gedetailleerd programma bezorgen we je binnenkort. Reserveer daarom reeds deze dag alvast in je agenda.

 Ben je nu al benieuwd naar onze Brugfiguren?
Klik dan zeker hier.

Praktisch: Het symposium gaat door op donderdag 17 mei 2018, in het KBC-gebouw op de Eiermarkt te Antwerpen.
Datum: 17 mei 2018
Locatie: Eiermarkt 20, 2000 Antwerpen.
Inschrijven: www.rodekruis.be/antwerpen/symposium

Mocht u intussen vragen hebben, kan u ons contacteren via antwerpen@rodekruis.be of via 03 286 93 00.

Eiermarkt 20 2000 Antwerpen
Bekijk op Google Maps