Plaatsen CWRM beeldjes

04/03/18

Eind mei 2016 maakten 1200 Zelenaars een beeldje ter herdenking van de 600.000 gesneuvelden tijdens WOI. Vrijwilligers zijn momenteel bezig deze beeldjes te plaatsen in het domein Palingbeek in Zillebeke. Als je hierbij wil helpen dan hoef je dat niet individueel te doen: de Zeelse afdeling van het Rode Kruis legt een bus in om er een gezamenlijke uitstap van te maken.

Zaterdag 17 maart 2018 is volledig en uitsluitend door de organisatie aan ons toegewezen. De bus vertrekt om 8.15 uur aan De Wiek, Zandberg. 's Middags is er gratis soep en boterhammen voorzien en we verwachten rond 18 uur terug te zijn in Zele.

Voor de bus vragen we wel een bijdrage van € 5,00/persoon.
Het aantal plaatsen is beperkt tot 50, dus, als je wil zeker zijn van je plaats bevestig dan via mail (zodat we je achteraf opnieuw kunnen contacteren).
Inschrijving is pas definitief na overschrijving van het aantal deelnemers x € 5,00 op rekeningnummer BE52 9731 5052 2109 t.n.v. De Rycke Hubert. Slechts de eerste 50 betalenden gaan mee!

Iedereen die meewerkte in 2016 ontving van ons reeds een mail, doch van meer dan 300 adressen kregen wij het bericht “Undelivered Mail” terug. Wil je het project verder volgen stuur dan een berichtje met je naam naar hubert.de.rycke@telenet.be, wij sturen je gegevens dan door naar Ieper.


Verwante items

  • Eind oktober start onze dienst Vorming met een nieuw concept: de combinatiecursus Eerste hulp-Helper. Deze cursus combineert de basiscursus Eerste hulp met de vervolgcursus Helper. Je leert hoe je moet reageren in een noodsituatie en hoe je gepast eerste hulp kan verlenen.Je leert verschillende‚Ķ

    Lees meer...
  • Zele, 20 september 2017 – Vandaag gaat de Lokale Steunactie van start. Een nieuwecampagne van Rode Kruis-Zele. Elke euro gaat rechtstreeks naar hulp in eigen regio.Denk maar aan pleisters, ontsmettingsmateriaal, brancards, ambulances, zuurstofmaskers, … Elke dag gebeurt er wel iets waardoor mensen‚Ķ

    Lees meer...