Lokale Steunactie 2017

20/09/17

Zele, 20 september 2017 – Vandaag gaat de Lokale Steunactie van start. Een nieuwe
campagne van Rode Kruis-Zele. Elke euro gaat rechtstreeks naar hulp in eigen regio.
Denk maar aan pleisters, ontsmettingsmateriaal, brancards, ambulances, zuurstofmaskers, …

Elke dag gebeurt er wel iets waardoor mensen in jouw buurt dringend hulp of steun nodig hebben. Onze vrijwilligers helpen deze mensen, maar inzet en enthousiasme alleen zijn niet voldoende. Ze hebben hier ook de nodige hulpmaterialen voor nodig. Daarom ontvangen inwoners van Zele binnenkort een brief waarin de vrijwilligers van Rode Kruis-Zele duidelijk maken wat ze allemaal doen en specifiek financiële steun vragen.

Steun het meest diverse goede doel

Intussen zijn we met 13.296, onze goed opgeleide Rode Kruisvrijwilligers. Ze helpen op jouw evenementen, bij niet-dringend ziekenvervoer en bij rampen. Daarbovenop geven ze ieder jaar ook een pak eerste hulp opleidingen en ondersteunen ze niet alleen kinderen bij hun schoolwerk, maar ook mensen met een beperking tijdens onze aangepaste vakanties, en ga zo maar verder... De kans dat je als Vlaming ooit beroep doet op of het Rode Kruis eens nodig hebt, is dus bijzonder groot.

Maak het verschil in jouw buurt

Hoe meer mensen het Rode Kruis helpen, hoe meer mensen door datzelfde Rode Kruis geholpen kunnen worden. Zo eenvoudig is het. Vandaar dat we ook aan jou vragen om wat aandacht aan deze belangrijke actie te besteden.

Het Rode Kruis rekent op jou. Meer info op www.rodekruis.be/zele


Verwante items