90 jaar Rode Kruis-Zele

23/03/18

Rode Kruis-Zele viert haar 90ste verjaardag!

En dat gaan we vieren op zaterdag 21 april 2018.

Zaterdag 21 april zetten we onze deuren wagenwijd open vanaf 10:00u! In de voormiddag verwelkomen we graag Rode Kruishulpverleners van over heel Vlaanderen voor een seminarie. Vanaf 14:00u tot 16:00u organiseren we diverse workshops voor de bevolking: wat doen bij CO-vergiftiging, verbanden leggen, reanimeren & defibrilleren...

Zaterdag is er de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan onze voertuigen: de ziekenwagen 105 Zele, het polyvalentvoertuig Zele en de SIT-LOG Noord van het Snel Interventie Team Noord (Oost-Vlaanderen). Naast ons eigen wagenpark zal je ook de nationale commandowagen van Rode Kruis-Vlaanderen (Logistieke Eenheid) kunnen bezoeken. Dit voertuig wordt vooral bij grote hulpacties in Vlaanderen ingezet.

Doorlopend zijn er een hapje en drankje verkrijgbaar.

Graag tot dan!

Kleur- en tekenwedstrijd

Naar aanleiding van ons 90-jarig bestaan organiseren we een kleur- en tekenwedstrijd voor kinderen woonachtig te Zele. De kleur- en tekenplaten werden verdeel over de Zeelse scholen.

Stop je tekening ten laatste 18 april in de box in de Bibliotheek van Zele of breng hem naar de Rode Kruis hulppost op de Buitenspeeldag, woensdagmiddag 18 april op het sportplein Ter Elst.

Voor meer informatie en vragen kan je mailen naar info@zele.rodekruis.be


Verwante items