Hulpdienst

Waar veel mensen bij elkaar komen, is er een verhoogd risico op ongevallen. Organiseer je een groot evenement, concert, sportwedstrijd of een andere activiteit? Je kan op ons beroep doen voor een preventieve hulpactie. Onze ervaren en goed opgeleide hulpverleners garanderen een kwaliteitsvolle hulpverlening. Bij elke hulpactie brengen we een AED-toestel (automatische externe defibrillator) mee.

Kwalitatieve hulp op maat

Wij bieden je eerste hulp op maat van je evenement. Je bent zeker van kwalitatieve hulp gebaseerd op jarenlange expertise en wetenschappelijke richtlijnen. Wij garanderen een efficiënte samenwerking.

Een hulpactie aanvragen?

We leggen je graag stap voor stap uit hoe onze samenwerking verloopt en hoe je een hulpactie kan aanvragen. We zorgen ook voor een offerte, en beantwoorden al jouw vragen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor vrijblijvende info. Download hier het aanvraagformulier en stuur dit naar hulpdienst@wuustwezel.rodekruis.be

Neem contact op.

Wagenpark

Neem zeker ook eens een kijkje op ons wagenpark pagina. Hier kan je uitleg vinden over ons interventievoertuig, ziekenwagen en aanhangwagen.