verslag: nieuwe ziekenwagen - van geel naar wit

Toen onze vorige ziekenwagen zijn dienst had bewezen zijn we opzoek gegaan naar een waardig alternatief. Voor onze afdeling was het echter niet mogelijk om een nieuw voertuig aan te kopen, dus zijn we opzoek gegaan naar een mooie occasiewagen.

De nieuwe ziekenwagen hebben we gevonden bij onze noorderburen. De ziekenwagen heeft daar dienst gedaan voor het 112-systeem in Nederland. Hij is steeds prima onderhouden geweest. Na een testrit hebben we beslist om over te gaan tot aankoop van deze wagen.

Omdat de wagen nog geel was, en deze voor het Rode Kruis wit moet zien, heeft de leveranvier dit voor ons laten doen in Nederland. De wagen werd prima gespoten in het wit en het eindresultaat mag er zijn.

De wagen werd in Nederland opgehaald door onze vrijwilligers en naar België gereden.

Begin januari is dan de nieuwe striping voor intermediaire wagens voorzien op onze ziekenwagen, en ook dat resultaat is zeker niet lelijk.

Ondertussen kan je ons dus bewonderen met de nieuwe wagen op tal van evenementen.

 

 

Met deze nieuwe wagen voor onze afdeling kunnen we dienstverlening blijven garanderen voor onze gemeente. We zijn er best trots op! (Wesley Van Caubergh - Verantwoordelijke hulpdienst)