Jubileumdag Rode Kruis-Wevelgem

03/03/18

Dit jaar bestaat Rode Kruis-Wevelgem 75 jaar!

Dit willen wij groots vieren met onze Jubileumdag op 3 maart 2018. 's Ochtends maken we onze goede voornemens waar (eens wat meer sporten) en maken we een wandeltocht. Je kan kiezen tussen 6, 12 of 18 km. Voor de kleine Rode Kruis'ers hebben we een kidsparcours voorzien. Verder halen we unieke Rode Kruisspullen boven voor de Rode Kruisverzamelaars. Afsluiten doen we met een eetfestijn.

Tussen 7u en 15u kan je vertrekken vanuit de Porseleinhallen voor onze Jubileum wandeltocht. Hiervoor schrijf je ter plaatse in aan de stand in samenwerking met de wandelvereniging Guldenbergstappers. Uiteraard voorzien we in de Porseleinhallen voor voldoende verfrissing en het spijzen van de hongerige magen. Daarnaast zijn er enkele promotiestanden. We voorzien bijvoorbeeld een gratis degustatie van bieren in samenwerking met Brouwerij De Feniks.

Tussen 10u en 15u kunnen Rode Kruisvrijwilligers langskomen voor een Trefdag van de Rode Kruisverzamelaars (opgelet: dit is enkel toegankelijk voor geregistreerde Rode Kruisvrijwilligers).

Vanaf 18u begint ons 'Kip met friet'-festijn. Tijdens de avond programmeren we een optreden van de Music Mainstream Band. Voor het eetfestijn moet je op voorhand kaarten bestellen zodat we voldoende eten kunnen voorzien. Kinderen hebben een aparte maaltijd en voor de vegetariërs voorzien we een alternatief. Een eetkaart (inclusief aperitief) kost 15 euro voor een volwassene en voor de kleinsten onder ons kost een kaart 8 euro. Kaarten bestellen doe je via info@wevelgem.rodekruis.be of gebruik ons contactformulier. Vermeld zeker hoeveel kaarten (volwassenen - kinderen - vegetarisch alternatief) je wil bestellen. Je krijgt vervolgens spoedig antwoord met de betaalgegevens.

Bekijk zeker eens onderstaande affiche en ontdek onze vele sponsors die meehelpen om dit evenement mogelijk te maken.

Afspraak op 3 maart 2018 in de Porseleinhallen!

Wil je meer info? Mail naar info@wevelgem.rodekruis.be of bel ons even op 0474 84 97 35.

Cultuurpad 1 8560 Wevelgem
Bekijk op Google Maps

Bestel nu jouw eetkaarten!

Contacteer ons via deze link en vermeld in jouw bericht het aantal kaarten (volwassenen/kinderen) dat je wil bestellen voor het eetfestijn. Vegetarische maaltijden dien je afzonderlijk aan te geven.

+ Bestel nu!