Verhuis Donorcentrum Edegem

De verhuiswagen staat klaar want het donorcentrum van Edegem krijgt een nieuwe thuis! Ver gaan we niet, we brengen ons donorcentrum onder in een ander gebouw op dezelfde campus van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Daar krijgt het meteen ook een nieuw en verbeterd jasje. Verhuizen doen we op 7 september, maak snel je afspraak om te doneren en kom eens langs!

Om de verhuis in goede banen te leiden, sluit het donorcentrum op 3 (behalve voor bloedplaatjes) en 6 september uitzonderlijk de deuren. Op de kalender hieronder vind je een overzicht van wat er allemaal op de planning staat:

Doneren gebeurt nog steeds op afspraak en je kan een afspraak maken in ons donorportaal. Je vindt het nieuwe donorcentrum in de Drie Eikenstraat 655, 2650 Edegem. Check het kaartje hieronder om te weten waar je precies moet zijn.

Opgelet, vanaf 7 september is er een andere toegangsweg naar het donorcentrum en wie met de auto komt, moet deze ook op een andere plek parkeren. De nieuwe parking en toegangsweg staan rood omlijnd aangeduid op het plannetje.

Kom je met de fiets? Gebruik dan de daarvoor bestemde fietsenstalling, hieronder aangeduid op het plannetje.