Niet-dringend liggend ziekenvervoer

"NDLZ" Wij doen het, maar wat houd het in? De afgelopen weken/maanden was onze ziekenwagen op wekelijkse basis van wacht voor de avond en nachtpermanentie.

Heb je binnenkort vervoer nodig naar het ziekenhuis, rusthuis of naar je thuis? Onze ziekenwagen staat misschien wel voor jou klaar bij niet-dringende situaties

Handig als je bijvoorbeeld alleen liggend of halfliggend kan worden vervoerd. Of als je moeite hebt bij het in- en uitstappen in een gewone wagen.

Wel dringend:  bel 112!

Bel 105 als het niet dringend is

Heb je niet-dringend liggend ziekenvervoer nodig? Bel 105 en we helpen je meteen verder. Onze ziekenwagens bieden je het grootste comfort. Je kan je ziekenvervoer op voorhand reserveren.

Transparant tarief

We hebben een overeenkomst met verschillende ziekenfondsen. Contacteer je ziekenfonds om de exacte tarieven en voorwaarden te kennen.

De prijs berekenen we op basis van de afgelegde afstand. Je betaalt een vast bedrag en vervolgens een bijdrage per kilometer. Op zon- en feestdagen betaal je een toeslag.

Bel rechtstreeks naar 105 of neem contact op via mail info@dispatching105.be  voor een gedetailleerde prijsofferte. Vermeld hier zeker jouw vertrekplaats en aankomstplaats. We garanderen je een overzichtelijke offerte en achteraf een duidelijke factuur.

Overal in Vlaanderen

Met meer dan 170 ziekenwagens zijn we een van de grootste ziekenwagendiensten van Vlaanderen. We staan klaar om hulp te verlenen aan iedereen die dit type van vervoer nodig heeft. Onze ziekenwagens zijn op alle situaties voorbereid.

Kwaliteit gegarandeerd

Onze ambulanciers zijn zeer goed opgeleid en krijgen voortdurend bijscholing. Al onze ziekenwagens voldoen aan de medische normen van FOD Volksgezondheid. Zo hanteren we ook voor niet-dringend liggend vervoer de hoge kwaliteitsstandaard van 112-wagens (dringend ziekenvervoer).

Wil je ziekenvervoer bestellen of wens je meer info over de tarieven?

Bel naar het gratis nummer 105!

Johnny De Schutter

Coördinator NDLZ Rode Kruis afdeling Tielt