Aangepaste vakanties

 

Zorgeloos genieten

Vakantie doet iedereen deugd. Daarom organiseert Rode Kruis-Vlaanderen Aangepaste vakanties voor personen die door hun handicap, ziekte of ouderdom moeilijk zonder begeleiding op reis kunnen. Natuurlijk kunnen hun mantelzorgers mee, want ook zij verdienen een zorgeloze en relaxte vakantie.

Onze Aangepaste Vakanties zijn een vakantieformule die perfect is afgestemd op je noden. Je verblijft op een unieke locatie met aangepaste accommodatie en voorzieningen. Goed opgeleide Rode Kruisvrijwilligers zorgen dag en nacht voor je. Zo hoef je alleen nog maar te genieten. Je kiest zelf of je deelneemt aan de vele activiteiten en excursies.

Vanaf 2018 gaan deze vakanties door op het Domein Polderwind te Zuienkerke (gelegen tussen het historische Brugge en de badstad Blankenberge). Dat is een vakantie in een gloednieuw viersterren hotel! Onze goed opgeleide Rode Kruisvrijwilligers zorgen er dag en nacht voor jou. Ze voorzien een hele hoop activiteiten en excursies en begeleiden je met plezier. Dit volledig vrijblijvend.

De laatste jaren zijn er via onze afdeling verschillende personen mee geweest op deze vakanties. Allen kwamen ze vol enthousiasme terug!

 

Boek jouw vakantie