Scan for Change: doneer € 2 en help kwetsbaren

Wist je dat je met een gift van € 2 al veel in beweging zet? Dankzij Scan for Change kan dat eenvoudig. Deze actie van Payconiq by Bancontact maakt het erg laagdrempelig om goede doelen in België te steunen. Door middel van kleine bedragen. Vandaag start de 2de editie!

Sympathisanten kunnen een mobiele gift doen via de Payconiq by Bancontact-app. Of via een van de mobiele bankapps die Payconiq aanbieden als betaalmethode.

Alle donaties komen terecht in een fonds per thema: kinderwelzijn, mentaal welzijn, gezondheid, gelijke kansen, dierenwelzijn en natuur.

Rode Kruis-Vlaanderen doet mee onder het thema gezondheid. De weg naar herstel is niet altijd even makkelijk. Daarom staan wij kwetsbare mensen zo goed mogelijk bij.

Met je gift investeer je o.a. in preventie, zorg en wetenschappelijk onderzoek van levensbedreigende ziektes.

Wil je Rode Kruis-Vlaanderen en andere organisaties die actief bezig zijn met gezondheid hierbij helpen?

Doe dan een mobiele donatie met je Payconiq by Bancontact-app. Dat kan rechtstreeks in je app (tik hiervoor op ‘Diensten’ en daarna op ‘Scan for Change’. Kies een thema en tik vervolgens op ‘Ik doneer €2’) of door de QR-code hieronder te scannen. Dat kan zo vaak als je wil, met elke scan doneer je € 2.

Meer info vind je op www.scanforchange.be.