Robbedoes siert de Rode Kruissticker

14/04/18

Rode Kruis organiseert jaarlijkse stickeractie ten voordele van plaatselijke hulpacties

Roosdaal, 14 april – Van donderdag 19 april tot en met donderdag 3 mei organiseert Rode Kruis-Vlaanderen zijn jaarlijkse stickeractie. Ook de vrijwilligers van Rode Kruis-Roosdaal zullen op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 april post vatten op de boerenmarkt in Pamel, aan verschillende winkels en van deur tot deur gaan om stickers te verkopen aan de bevolking.

Rode Kruisstickers op maat van de afdeling

De opbrengst van de actie gaat zoals elk jaar naar de lokale werking. Daar waar je de sticker koopt, komt dus ook het geld terecht. In het geval van Roosdaal zal het vooral besteed worden aan het bekostigen van de nieuwe ziekenwagen. Deze werd reeds aangekocht en zal binnenkort gespot kunnen worden op onze wegen.

Robbedoes siert de sticker

In 2018 bestaat Robbedoes 80 jaar. Tachtig jaar tijdloze en herkenbare verhalen, waarin Robbedoes samen met zijn sidekick Kwabbernoot jong en oud wist te bekoren met hun herkenbare avonturen. Zij steken de handen uit de mouwen om de vrijwilligers van het Rode Kruis een hart onder de riem te steken en hen te helpen bij de stickerverkoop!