JRK-nieuws

Chocotoffe activiteit JRK

De avondactiviteit van het Poperingse Jeugd Rode Kruis stond in het teken van een echte oorlog. Een oorlog tussen twee clans... Team NDB (Noir De Black) en team Romeo staan beiden gekend als echte cacao - dealers. De JRK'ers werden uitgedaagd door opperleider Amelia, zIj viel met team Romeo het huis van team NDB binnen. Missie? Het stelen van de kroon van de leider van het NDB - team, het overwinnen van team NDB (gespeeld door enkele leiders) en het stelen van al hun cacao - zakjes!

LEES MEER

Kennismaking met het jaarthema

Zaterdag 22 okotber verzamelden 's morgensvroeg maar liefst 36 leden aan ons lokaal voor de startactiviteit. Tijdens deze activiteit kon iedereen kennismaken met het jaarthema “Iedereen aan zet”. Aan de hand van dit thema wil Jeugd Rode Kruis onder andere het open karakter van de jeugdbeweging in de verf zetten. Daarnaast staat dit thema voor diversiteit op alle vlakken. Iedereen is welkom en we amuseren ons rot!

LEES MEER

JRK - archief 

Neem een kijkje in de catacomben van de JRK - geschiedenis in Poperinge. Voorlopig kan je hier alvast terugblikken op het werkjaar 2015 - 2016. 

LEES MEER  

 

JRK POPS iets voor jou?

Het Rode Kruis op kindermaat!