Kom bloedgeven in Olen!

We herinneren ons de campagne met de verdwenen A B O-letters in bedrijfslogo's en krantenkoppen: Het waren de letters van de verschillende bloedgroepen. Op die manier wilde het Rode Kruis de aandacht vragen voor de voortdurende nood aan bloedproducten; Wereldwijd zijn er elke seconde 3 bloedtransfusies nodig. ..
Nu 2 jaar later blijft de vraag en daarom organiseert het Rode Kruis naast de inzamelingen in de verschillende donorcentra ook inzamelingen in de verschillende steden en gemeenten.

In Olen is de eerstvolgende bloedinzameling op dinsdag 3 april van 18 tot 20u30 in zaal Boekelheem.
We hopen jullie weer te mogen verwelkomen en tracht misschien ook een of meerdere nieuwe donoren warm te maken om samen te komen doneren.. Samen bloedgeven is niet alleen nuttig maar ook een tof groepsmoment!

Misschien zit je nog met vragen; 'Mag ik bloedgeven?' 'Wie help ik met mijn bloed?' ..Neem dan zeker een kijkje op de Rode Kruis website waar je een antwoordje vindt op deze en veel andere vragen!

 

Wist je trouwens dat we in Olen een 'Bloed Groepies Challenge' organiseren waarbij donoren aangemoedigd worden om samen met hun vereniging, bedrijf of vriendengroep te komen bloedgeven. Op het eind van het jaar krijgt het winnende team onze unieke 'Bloed Groepies Challenge'-trophy!
Voor meer info contacteer: bloed@olen.rodekruis.be

 

Hou ook zeker de facebook pagina van Rode Kruis Olen in het oog!