Hulp op jouw evenement (preventieve acties)

Waar veel mensen bij elkaar komen, is er een verhoogd risico op ongevallen. Organiseer je een groot evenement, concert, sportwedstrijd of een andere activiteit? Je kan op ons beroep doen voor een preventieve hulpactie. Onze ervaren en goed opgeleide hulpverleners garanderen een kwaliteitsvolle hulpverlening. Bij elke hulpactie brengen we een AED-toestel (automatische externe defibrillator) mee.

Kwalitatieve hulp op maat

Wij bieden je eerste hulp op maat van je evenement. Je bent zeker van kwalitatieve hulp gebaseerd op jarenlange expertise en wetenschappelijke richtlijnen. Wij garanderen een efficiënte samenwerking.

Een hulpactie aanvragen?

Wacht niet met een aanvraag tot enkele weken voor het evenement. Hoe vroeger de aanvraag binnen is, des te beter kan het Rode Kruis proberen hierop positief te reageren. Het beste is om je aanvraag minstens 6 weken voor het evenement aan het Rode Kruis te bezorgen. 

Nadat je als organisator het aanvraagformulier ingevuld hebt, mag je een ontvangsmelding verwachten. Indien direct blijkt dat je plaatselijke Rode Kruisafdeling niet in staat is de gevraagde medewerking te verlenen (bv. omwille van de omvang van het evenement), dan stuurt deze de aanvraag ter afhandeling door naar de provinciale zetel.

 

Wens je nog meer uitgebreide informatie? Je kan steeds een mailtje sturen naar hulpdienst@moerbeke-wachtebeke.rodekruis.be. Wij beschikken eveneens een over een informatiebrochure 'Preventieve hulpacties aanvragen - Een gids voor organisatoren van evenementen'. Hierin vind je meer gedetailleerde informatie over preventieve hulpacties, van begin tot einde.

Aanvraagformulier

Aanvraagformulier

Vraag hier een preventieve hulpactie voor jouw evenement aan

+ aanvraagformulier
37

nieuwe bloeddonoren

37

kinderen op kamp met Jeugd Rode Kruis

1115

uren hulpdienst