Wil u onze afdeling sponsoren?

Als zelfstandige of KMO hecht u belang aan ethisch ondernemerschap en sociaal verantwoord ondernemen. Het Rode Kruis kan hiervoor een belangrijke meerwaarde betekenen voor uw bedrijf. De bekendheid en het imago van het Rode Kruis verbinden aan de communicatie van uw onderneming, dat is kiezen voor resultaat. Het uitzonderlijke netwerk, de activiteiten en de waarden van het Rode Kruis, zijn uniek.

Heel wat manieren om te sponsoren
Je kan ervoor kiezen om het Rode Kruis of onze afdeling te sponsoren voor een specifiek project of onderdeel van een project. Dit kan met een financiële bijdrage (financiële sponsoring), door het verlenen van diensten of het ter beschikking stellen van goederen (servicesponsoring). Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken:

Guy Debast, tel. 0495 708 134, e-mail  Guy Debast

Wilt u het Rode Kruis in Vlaanderen steunen en het lokale niveau overstijgen, bekijk wat u en uw bedrijf kan doen via Bedrijfssponsoring Vlaanderen

Een gift helpt ons helpen
Onze afdeling heeft de steun van zelfstandigen en KMO’s nodig. Een gift op onze afdelingsrekening
BE96 9300 0772 5005
is snel en eenvoudig en helpt onze hulpacties meteen. Een ideale manier om een steentje bij te dragen aan onze projecten. Natuurlijk krijg je een belastingvoordeel voor giften vanaf 40 € op jaarbasis.