Initiaties en themalessen op maat

Naast de eerstehulpcursus voor volwassenen zijn er tal van initiaties en themalessen, vaak precies afgestemd op jouw vraag. Deze cursussen worden echter enkel op vraag van organisaties en bedrijven georganiseerd.

Eerstehulpinitiatie voor jeugdleiders

Jeugdleiders staan vaak oog in oog met geschaafde knieën, verzwikte enkels, blauwe ogen... De flinke begeleider staat vaak met zijn handen in het haar als hij de eerstehulpkoffer opendoet, er een blik in werpt... en merkt dat hij niet echt weet wat te beginnen. Om dit op te lossen, kunnen jeugdorganisaties een eerstehulpsessie aanvragen. Deze sessie duurt twee tot drie uur. Aan de hand van de eerstehulpkoffer wordt uitgelegd wat eerste hulp bij veel voorkomende letsels inhoudt en hoe je gespecialiseerde hulp moet verwittigen. Iedereen die deze initiatie bijwoont, krijgt een brochure waarin alle eerstehulpinformatie nog eens op een rijtje wordt gezet en met een foto wordt geïllustreerd.

Maatwerk

Maar ook een initiatie speciaal op jouw maat behoort tot de mogelijkheden. Contacteer ons en we bekijken samen de inhoud.

Een vraag? / Meer weten?

Contacteer ons en we helpen je graag verder.

+ Contact

Hulptips

Meer Hulptips

+ Hulptips