eerste hulp

Eerste hulp is niet moeilijk. Meer zelfs, het is poepsimpel! Met een paar technieken en een paar tips kan je al snel een wereld van verschil maken voor een slachtoffer. Iederéén kan bovendien eerste hulp leren, jong en oud. Kleine en grote wonden, bloedingen, verslikking, breuken, verstuikingen en ontwrichtingen, vergiftigingen, hoofd- en wervelletsels, hartaanval of beroerte: het Rode Kruis is erin thuis en leert je graag hoe je in deze gevallen hulp kunt bieden!

De eerstvolgende cursus eerste uulp start op 29 januari 2022 en gaat door op zaterdagvoormiddag van 9u tot 12u15. In 4 lessen van 3 uur leren onze lesgevers u de basispricinpes van eerste hulp aan.

De cursus is gratis en gaat door in het Rode Kruislokaal, Antoon van Dycklaan 14a in Kortrijk van 9u tot 12u15. Een handboek kan aangekocht worden bij de aanvang van de cursus.

Inschrijving: 
Je kan je online inschrijven via info@kortrijk.rodekruis.be met vermelding van uw naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer of gewoon telefonisch contact nemen met de verantwoordelijke vorming 0471 05 96 33