Huldiging verdienstelijke vrijwilligers en brevetuitreiking EHBO-cursus

14/05/19

Op vrijdag 10 mei beloonde  Rode Kruis Kortessem haar vrijwilligers en cursisten met een gezellige avond waarop naast de huldiging van de jubilerende verdienstelijke vrijwilligers, ook de brevetuitreiking plaats vond.
Maria Vanderstraeten zorgt al 10 jaar  mee voor de kop koffie en het stuk staart bij de bloedcollectes en Andy Jorissen is al 10 jaar actief in de hulpdienst Rode Kruis Kortessem maakte er samen met de cursisten EHBO een mooie avond van.  


Dit jaar werd voor het eerst gestart met een  EHBO cursus op zaterdagochtend!  8 zaterdagvoormiddagen leerden en oefenden de cursisten 3 uur lang onder de kundige leiding van Raoul Kuypers en Peter Vanheusden en Steven Franken. 
Al de 16  enthousiaste vroege vogels haalden het einde van de combinatiecursus en werden beloond met een attest of een brevet! Kortessem en vooral de Kortessemse jeugdverenigingen zijn er weer wat geschoolde EHBO'ers rijker


Volgende cursisten werden gevierd: Rune Billen,Marie-Elise Boyen, Thierry Bronckaers, Rana Celikoyar, Annelien Claesen, Debby Coemans, Nsenga Contino, Jan Daenen, Willy Geuns, Tanja Lenaers, Jinte Martens, Britt Nelissen, Monique Vrandebrouck, Günter Vandersmissen, Christiaan Vanheusden en Hatice Yiltiz. Proficiat!