Brantano, CKS en Fred + Ginger geven er ook eentje

Geef er eentje voor eentje die zich geeft

Onze vrijwilligers geven zich helemaal. Ook tijdens de eindejaarsfeesten! Soms dag en nacht, door weer en wind. Altijd met volle overgave en massa's engagement. Met de slogan ‘Geef er eentje voor eentje die zich geeft’ willen we alle Vlamingen overtuigen hen te steunen. Want dankzij jouw hulp zijn onze vrijwilligers in staat te helpen helpen wanneer het echt telt.
Steun je onze vrijwilligers? SMS 'GEEF' naar 4050 en geef zo 1 euro per sms verzonden/ontvangen* of doe een online gift

Jouw gift wordt tot 31 december '17 verdubbeld(*) door Brantano. Zo betekent jouw gift deze eindejaarsperiode nog meer voor onze vrijwilligers.

Zorg jij er mee voor dat we meteen kunnen helpen?

Het eindejaar staat sowieso in het teken van vrijgevigheid en aandacht voor elkaar, dus grijpen wij deze kans om de hele maand december onze vrijwilligers volop in de spotlights te plaatsen. En om financiële steun te vragen om hen te helpen helpen, elke dag opnieuw.
 
Jouw 1 euro (of meer, natuurlijk) gaat naar de versterking van de rampenparaatheid in Vlaanderen. Concreet gaat het om de opleiding en bijscholing van onze vrijwilligers, het opmaken van rampoefeningen en de aankoop van materiaal om nog beter uitgerust te zijn om slachtoffers de beste eerste hulp toe te dienen.

Want als er iets gebeurt, moeten we meteen kunnen helpen helpen. Efficiënte hulpverlening door goed opgeleide vrijwilligers maakt dan écht het verschil.

Zij geven zich altijd 

Als er iets gebeurt, zijn onze vrijwilligers ter plaatse om hulp te bieden. Dat is voor iedereen een geruststellende gedachte.  Maar evengoed bezorgen ze mensen die door hun beperking nooit op vakantie kunnen toch een deugddoende en zorgeloze vakantieweek. Of zetten ze zich in om kinderen op een creatieve en leuke manier te leren helpen. Je ziet ... onze vrijwilligers geven zich altijd én overal.

Dit jaar krijgen we alvast een extra duwtje in de rug van Brantano, CKS en Fred + Ginger.

Jouw gift is het dubbele waard

Onze partner Brantano verdubbelt(*) het bedrag dat jij schenkt door 'GEEF' te sms'en naar 4050 (€1/sms verzonden/ontvangen), via onze site, in de Brantanowinkels of via brantano.be en dat tot 31 december 2017! Zo betekent jouw euro deze eindejaarsperiode nog meer voor de werking van onze organisatie. Als dat geen mooi excuus is om dat nieuwe paar schoenen dat je al zo lang wil tóch te kopen ;-) 


"Bij Brantano vinden we het ontzettend belangrijk dat iederéén in Vlaanderen toegang heeft tot medische noodhulp en emotionele steun. Dagelijks zetten Rode Kruisvrijwilligers zich in voor onze samenleving. We dragen hun eindeloze inzet en engagement dan ook een warm hart toe. Door elke gift te verdubbelen*, hopen we nog meer mensen te inspireren om een financiële bijdrage te leveren. Zo kan echt iedereen een warme eindejaarsperiode beleven. - Dieter Penninckx, CEO Brantano"

WAAR KAN IK SHOPPEN BIJ BRANTANO

 
+ 1 €

Ook CKS en Fred + Ginger doen hun duit in het zakje. Ga je in december langs in één van hun winkels of koop je via hun online shop? Dan zal je bij het afrekenen de vraag krijgen of je 1 euro extra wenst te geven om ons te helpen. Dus ook door jezelf (of je kinderen) van kop tot teen in 't nieuw te stoppen om het eindejaar in stijl te vieren, help je ons!

Waar kan ik shoppen bij CKS?

Waar kan ik shoppen bij Fred + Ginger?