Koop een sticker

Elk jaar in rond eind april begin mei is het de jaarlijkse stickerverkoop van het Rode Kruis.
Het is de belangrijkste bron van inkomsten voor een afdeling. Door de stickerverkoop kunnen we als onafhankelijke organisatie helpen bij rampen en bij conflicten.

Dit jaar staan we weer op verschillende kruispunten en winkels.

Zowel donderdag 25 april, vrijdag 26 april en zaterdag 27 april kan je ons tegenkomen op deze plaatsen.

  • Kruispunt Biezestraat
  • Kruispunt Neerstraat
  • Colruyt Hamme
  • Aldi Hamme
  • Lidl Hamme

De opbrengst van de stickeractie gaat integraal naar onze lokale afdeling en met de aankoop van zo’n sticker investeer je eigenlijk ook in jezelf. Hopelijk niet, maar wie weet ben jij het wel die deze zomer tijdens het voetbaltornooi van … een zonneslag oploopt of je voet omslaat en dan staan onze vrijwilligers klaar om jou te verzorgen!

Door een sticker te kopen geef je ons dat extra duwtje in de rug en kunnen we jou helpen wanneer het écht nodig is. Een kleine (financiële) inspanning voor jou, maakt voor ons een wereld van verschil! De stralende, hartverwarmende glimlach van één van onze vrijwilligers krijg je er gratis en voor niets bij. We worden er dus allebei gelukkig van :).
Rep je naar één van de bovenstaande locaties, koop je sticker, voor ze uitverkocht zijn en steun zo Rode Kruis-Hamme.

Nieuw sinds dit jaar is dat je onze beroemde sticker ook online kan kopen. Kom je tussen 25 april en 9 mei geen stickerverkoper tegen op straat? Surf dan naar www.koopdesticker.be/hamme en koop je exemplaar gewoon online! Binnen de drie werkdagen krijg je ‘m thuis geleverd. Geen redenen meer om ons niet te steunen, toch?!

  • “Belangrijkste bron van inkomsten voor een afdeling”

    Dirk Van Beem Voorzitter