Geef er eentje voor eentje die zich geeft

05/12/17

Onze vrijwilligers geven zich helemaal. Ook tijdens de eindejaarsfeesten! Soms dag en nacht, door weer en wind. Altijd met volle overgave en massa's engagement. 

Zo hielp onze afdeling tijdens de aanslagen op 22 maart in Brussel, hielp ze verschillende dagen tijdens de treinramp in mei 2013 in Wetteren én was ze zelfs paraat tijdens de bommelding op Kerstavond in Gentbrugge.

Met de slogan ‘Geef er eentje voor eentje die zich geeft’ willen we alle Vlamingen overtuigen ons te steunen. Want dankzij jouw hulp zijn onze vrijwilligers in staat te helpen helpen wanneer het echt telt.

Jouw gift wordt tot 31 december '17 verdubbeld(*) door Brantano. Zo betekent jouw gift deze eindejaarsperiode nog meer voor onze vrijwilligers.

Dat onze vrijwilligers altijd klaar staan, ook wanneer de rest van Vlaanderen nog maar aan 1 ding kan denken: pakjes(!) en lekker eten, wordt duidelijk gemaakt in een pakkend filmpje. Te veel mensen vinden het vanzelfsprekend dat onze vrijwilligers er altijd en overal zijn. Dit alleszeggend filmpje bewijst het tegendeel.

 

(*) Brantano verdubbelt de giften die wij ontvangen tot en met 31 december 2017 met een maximum van 10.000 euro.

 


Verwante items

Doe een gift

Steun je de afdeling Hamme en help ons helpen

+ Gift