Hulp op jouw evenement (preventieve acties)

Van de kleinste tot de grootste sportmanifestatie, van een uit de kluiten gewassen fuif tot een heus festival, overal kan je rekenen op de inzet van de vrijwilligers van Rode Kruis Halle. Je komt ze dan ook overal tegen, jaarlijks worden zij op niet minder dan 100 evenementen ingezet. Denken we maar aan :

-De vele wielerwedstrijden in Halle, Galmaarden, Herne en Pepingen
-Karate- en judowedstrijden in Halle en Herne
-De Stroppenconcerten in Halle
-De verschillende activiteiten in het Provinciaal Domein van Huizingen
-Carnaval Halle
-Vijfhoekfeesten Tollembeek
-…
Daarbuiten zijn de vrijwilligers van Rode Kruis Halle ook aanwezig op de grotere evenementen in de wijde omgeving:

-Rock Werchter, TWClassic, Werchter Boutique
-Motorcross Kester, Roosdaal, …
-Dour Festival
-Gordelfestival
-…

Kwalitatieve hulp op maat

Wij bieden je eerste hulp op maat van je evenement. Je bent zeker van kwalitatieve hulp gebaseerd op jarenlange expertise en wetenschappelijke richtlijnen. Wij garanderen een efficiënte samenwerking.

Een hulpactie aanvragen?

Organiseer je binnenkort ook een evenement ? Waar veel mensen samenkomen, is de kans groter dat er iets fout loopt. De ervaren en goed opgeleide vrijwilligers van Rode Kruis Halle garanderen een kwaliteitsvolle hulpverlening.

Via dit formulier kan u een preventieve hulpactie aanvragen. Let wel, wacht hiermee niet te lang, het best contacteer je ons minimaal twee maanden voor aanvang van het evenement. Uiterlijk 6 weken voor de aanvang van het evenement sturen wij je dan een samenwerkingsvoorstel.

Voor evenementen in Halle, Pepingen, Herne, Galmaarden en Bever kan u bij ons terecht (detail: zie kaartje)

Indien u toch nog vragen hebt leggen we je graag stap voor stap uit hoe onze samenwerking verloopt en hoe je een hulpactie kan aanvragen.

Contacteer ons