Een opleiding organiseren

Via onderstaand formulier kunt u een opleiding aanvragen. Wij hebben graag dat u dit een drietalmaand op voorhand aanvraagt. Zo kunnen wij een lesgever en simulant zoeken op de les te geven en zo krijgt de lesgever ook de tijd om een opleiding op maat op te bouwen.

U voorziet een leslokaal met voldoende ruimte en projectiemogelijkheden. Wij beschikken zelf over een laptop en beamer. Als u een opleiding organiseert, dan vragen wij om het aantal cursisten te beperken tot 15-20.

Een volledige opleiding eerte hulpverlening beslaat 24 lesuren en een evaluatiemoment. Themalessen worden doorgaans gegeven in sessies van een drietal uur.

  Gegevens organisator

 • Type opleiding

 • Themalessen met keuze van onderwerpen

  Indien u gekozen heeft voor een themales op maat, dan zit in deze les steeds een vast gedeelte met de 6 basisprincipes van eerste hulp en de 4 stappen in eerste hulpverlening. Daarnaast is er ook een keuzegedeelte. U kunt hieronder vrij kiezen welke zaken u aan bod wil zien komen in de les. Sommige onderwerpen vragen weinig lestijd, andere daarintegen wel wat meer. Indien u een tijdsduur van drie uur overschrijdt, dan contacteren we u om in overleg de lijst wat aan te passen of het aantal lessen uit te breiden.

 • Heeft u een onderwerp in gedachten, die niet voorkomt in de lijst, kijk dan eerst eens naar de andere beschikbare themalessen. Eventueel kunt u hieronder nog suggesties doen.

 • Datum en Locatie van de les(sen)

 • Wij komen een half uur eerder voor de opstelling van het leslokaal en het klaarzetten van materiaal, zodat de les op tijd kan starten.

 • Er is nog ontbrekende of foutieve informatie

  Verzenden