Beheerder gezocht !

Elke hulpactie vraagt niet alleen de inzet van hulpverleners op het terrein, maar ook van heel wat verzorgingsmateriaal. Als beheerder zorg je dat dit verzorgingsmateriaal wordt aangekocht, de stock up-to-date blijft, het juiste materiaal wordt meegegeven met de medewerkers, en het materiaal bij terugkomst wordt gecontroleerd.

Ook bij onverwachte situaties moeten de hulpverleners snel over het juiste materiaal kunnen beschikken. Goed beheerd materiaal kan op dat moment het verschil maken.

De lesgevers 'eerste hulp' beschikken over een eigen stock aan materiaal. Om een les te laten slagen, rekenen zij op materiaal in prima staat: reanimatiepoppen, ontsmettingsmiddelen, oefentoestellen, verzorgingsmateriaal, handboeken, ...

Wil je meewerken aan het beheer van het materiaal? Zo vervul je samen met de andere vrijwilligers de missie van het Rode Kruis in Gent en omgeving.

Jouw profiel

  • materiaalbeheer is jouw roeping
  • je werkt gestructureerd
  • je communiceert vlot per mail
     

Iets voor jou?

Bezorg ons je coördinaten. Jij laat onze hulpverleners en lesgevers schitteren!

 

  • Alle gegevens die je invult in dit formulier worden volgens het gegevensbeleid verwerkt. Wil je meer weten over dit beleid én over wat we met jouw gegevens doen? Klik hier voor meer info.

  • Er is nog ontbrekende of foutieve informatie

    Verzenden
220

Vrijwilligers in Gent

10 150

Bloed- en plasmagevers in Gent

1000

Cursisten per jaar