Gelegenheidsmedewerker worden

 
Enkele weken voor de opening van het nieuw Donorcentrum kreeg ik een mailtje. Of ik mee wou helpen de hapjes en drank te bedienen? Ik bevestigde en een uurtje op voorhand was ik op de afspraak. We maakten kennis met elkaar en met de locatie.
De openingsreceptie was een groot succes en na afloop kreeg ik nog een schouderklopje van de coördinator! (Fien, gelegenheidsmedewerker) 

 

Je inzet

Er is altijd wel wat te doen bij Rode Kruis-Gent. Bloed- en plasmagevers worden jaarlijks uitgenodigd op een plechtigheid in het stadhuis, de vrijwilligers worden vergast op een nieuwjaarsreceptie, aan de Ghelamco-arena worden bloedgevers gerecruteerd, op de jaarbeurs wordt een infostand bemand, elk jaar wordt een wijk geselecteerd om brieven te bussen, er wordt beroep gedaan om onze schouders te zetten onder de tijdelijke opvang van vluchtelingen...

Deze evenementen zijn enkel mogelijk dankzij een enthousiaste ploeg gelegenheidsmedewerkers.

Je profiel

  • Je hebt geen specifieke opleiding nodig
  • Je hebt zin in een sociaal engagement
  • Je bent sociaal vaardig: je kan makkelijk een gesprek beginnen
  • Je maakt je graag enkele keren per jaar vrij

Interesse? 

Bezorg ons je gegevens, en wij contacteren je graag!

  • Alle gegevens die je invult in dit formulier worden volgens het gegevensbeleid verwerkt. Wil je meer weten over dit beleid én over wat we met jouw gegevens doen? Klik hier voor meer info.

  • Er is nog ontbrekende of foutieve informatie

    Verzenden
180

Vrijwilligers

10 150

Bloed- en plasmagevers

1000

Cursisten per jaar