Stickerverkoop 2019

16/04/19

Van donderdag 25 april tot en met donderdag 9 mei is het weer zo ver. Dan bemannen en bevrouwen onze vrijwilligers opnieuw parkings en winkelcentra die de stad Gent rijk is voor de jaarlijkse verkoop van onze stickers.


De opbrengst van de stickeractie gaat integraal naar onze lokale afdeling en met de aankoop van zo’n sticker investeer je eigenlijk ook in jezelf.


Hopelijk niet, maar wie weet ben jij het wel die deze zomer tijdens de Gentse Feesten een zonneslag oploopt of je voet omslaat en dan staan onze vrijwilligers klaar om jou te verzorgen! Andere dingen die we met de opbrengsten van de stickeractie doen zijn onze vrijwilligers de kans geven om dingen bij te leren en investeren in


Door een sticker te kopen geef je ons dat extra duwtje in de rug en kunnen we jou helpen wanneer het écht nodig is. Een kleine (financiële) inspanning voor jou, maakt voor ons een wereld van verschil! De stralende, hartverwarmende glimlach van één van onze vrijwilligers krijg je er gratis en voor niets bij. We worden er dus allebei gelukkig van. :-)


Volg onze Facebook-pagina voor de meest recente locaties waar je onze vrijwilligers kan vinden.


* Online Stickeractie *


Nieuw sinds dit jaar is dat je onze beroemde sticker ook online kan kopen.
Kom je tussen 25 april en 9 mei geen sticker verkoper tegen op straat?
Surf vanaf 25 april 15 u. naar deze pagina en koop je exemplaar gewoon online!
Binnen de drie werkdagen krijg je ‘m thuis geleverd.

Geen redenen meer om ons niet te steunen, toch?


Verwante items

180

Vrijwilligers

10 150

Bloed- en plasmagevers

1000

Cursisten per jaar