Aanvraag preventieve hulpactie

Vraag onze hulpdienst op uw evenement !

Door dit formulier in te vullen kan u beroep doen op onze vrijwilligers voor een preventieve hulpverlening tijdens een activiteit of manifestatie.  Dit formulier is enkel geldig voor activiteiten in Edegem of Kontich. Indien u nog meer bijkomende info wenst, neem dan contact op met onze hulpdienstverantwoordelijken via mail

Wacht niet met een aanvraag tot enkele weken voor het evenement.  Hoe vroeger de aanvraag binnen is, des te beter kan het Rode KRuis proberen hierop positief reageren.   Het beste is om je aanvraag minstens 10 weken voor de aanvang van de activiteit of manifestatie, in te vullen en te verzenden.

Stuur je aanvraag, bij voorkeur via het online formuier dat je hier vindt tijdig naar onze hulpdienstverantwoordelijken..

 • Bijkomende informatie:

  Nadat je als organisator het aanvraagformulier hebt opgestuurd, mag je binnen de 3 weken een reactie verwachten.

  Indien blijkt dat (bv.  omwille van de omvang van het evenement), wij, als lokale afdeling, niet in staat zijn de gevraagde medewerking te verlenen, dan sturen wij de aanvraag door aan onze provinciale hulpdienstleiding.

  Uiterlijk 6 weken voor de aanvang van de activiteit zal de aanvragende organisator op de hoogte gebracht  worden of het Rode Kruis al dan niet zal kunnen instaan voor de preventieve hulpactie.

  Indien op de aanvraag kan worden ingegaan, dan zal er een samenwerkingsvoorstel worden opgestuurd.  Hierin vind je een overzicht van de noodzakelijke middelen, een voorlopige kostenraming, de eventuele bijkomende voorwaarden in hoofde van de organisator en de algemene contractvoorwaarden.

 • Er is nog ontbrekende of foutieve informatie

  Verzenden
79

Acties door de hulpdienst in 2018

64

personen leerden EHBO bij ons in 2018

72

Actieve vrijwilligers in Edegem-Kontich