Volg een gratis cursus Eerste Hulp!

09/02/18

Schrijf je snel HIER in, de plaatsen zijn beperkt!

Je kind dat van de fiets valt en een schaafwonde of een breuk oploopt, je partner die getroffen wordt door een hartstilstand, je collega die plots onwel wordt … het kan altijd en overal gebeuren! Weet jij in zo’n situatie hoe je moet reageren? Eerste hulp is echt niet moeilijk maar het komt er wel op aan om snel én juist te reageren.
Rode Kruis Diest organiseert daarom een cursus 'Eerste Hulp'

Wat leer je?

Deze cursus is een basisopleiding. Je leert hoe je moet reageren in een noodsituatie en hoe je gepast eerste hulp kan verlenen. Ook de verzorging van vaak voorkomende aandoeningen komt aan bod. Als je slaagt voor het examen, krijg je een brevet.

Voor wie?

Iedereen mag deelnemen. Je bent minstens zestien jaar oud of je wordt zestien in het kalenderjaar waarin de cursus start. Indien je interesse hebt om Rode Kruis vrijwilliger te worden moet je de basiscursus en vervolgcursus volgen.

Prijs?

Gratis! Het handboek Help! Eerste hulp voor iedereen en de oefenmap Eerste hulp kan je vrijblijvend kopen.

Wanneer?

de opleiding start op zaterdag 17 maart en 24 maart 2018
Nadien is er nog de mogelijkheid om aansluitend deel te nemen aan een vervolgcursus 'HELPER' die volgt op de basiscusus Eerste hulp. In deze cursus leer je verschillende aandoeningen en letsels verzorgen. De vervolgcursus gaat door op zaterdag 28 april en 5 mei 2018

Nog vragen?

lukt het inschrijven niet voor de cursus, of heb je nog vragen? Contacteer ons dan snel door  HIER te klikken!

Schrijf je snel HIER in, de plaatsen zijn beperkt!

Citadel zn 3290 Diest
Bekijk op Google Maps