Stickeractie 2019

18/04/19

Het is weer zo ver!

De stickeractie vindt in 2019 plaats van 25 april tot en met 9 mei. Dan zullen de vrijwilligers van Rode Kruis-Buggenhout weer klaar staan aan kruispunten, het station of in de winkel om je de prachtige sticker te overhandigen. 

De sticker kost zoals elk jaar €5,00 en de opbrengst gaat volledig naar de lokale afdeling in de Bovendonkstraat in Buggenhout. Daardoor kunnen onze vrijwilligers weer mensen helpen tijdens voetbaltornooien, krachtbaltornooien en nog zo veel meer (sportieve,) Buggenhoutse evenementen. Dat maakt jou ook verantwoordelijk voor de hulp die wij mensen bieden.

 

Help helpen, koop een sticker.

 


Verwante items

  • Met trots stellen we vandaag onze nieuwe sticker voor. De alom bekende speelfiguren van Playmobil krijgen dit jaar de eer om dé Rode Kruissticker, wereldbekend in Vlaanderen, te sieren. De figuurtjes werden voor de gelegenheid én voor de allereerste keer omgetoverd tot exclusieve miniatuur Rode…

    Lees meer...
  • 28-03-16 Toneel

    Jaarlijks organiseren wij in samenwerking met het 'Echt Antwaarps Teater' een toneelvoorstelling ten voordele van onze afdeling.  De opbrengst ervan wordt integraal gebruikt voor aankoop van materialen voor de hulpdienst en uitleendienst en voor het organiseren van gratis EHBO-lessen.

    Lees meer...