Cursus Eerste Hulp-Helper

10/09/19

Help!

Wat?

Rode Kruis-Buggenhout organiseert een cursus Eerste Hulp-Helper. In deze uitgebreide cursus leer je de basis van de Eerste Hulp Bij Ongevallen. Je doet levensnoodzakelijke kennis en ervaring op die je ongetwijfeld nog nodig zal hebben. Enkele onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere: reanimeren en defibrilleren, wondzorg, levensbedreigende situaties, breuken en kneuzingen,... Onze bekwame en enthousiaste lesgevers Heidi en Sandra begeleiden je professioneel doorheen de cursus. We werken eveneens met simulaties, uitgevoerd door opgeleide simulanten die je kennis op de proef stellen in levensechte situaties!

Wanneer?

De cursus gaat van start op dinsdag 10 september van 19u30 tot 21u45 (incl. 15min pauze). De lessenreeks zal gedurende enkele weken telkens op dinsdag doorgaan.

Waar?

De lessen gaan door in ons afdelingslokaal in de Bovendonkstraat 23, Buggenhout. Er is parkeergelegenheid op de oprit achter het gebouw.

Examen?

Na de cursus is er de mogelijkheid om een examen af te leggen. Indien je geslaagd bent, ontvang je een attest dat 5 jaar geldig is. De cursus is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar en vraagt geen voorkennis. 

Inschrijven!

Heb je interesse? Geweldig! Inschrijven kan je doen bij Heidi De Clercq via e-mail: vorming@buggenhout.rodekruis.be of via gsm: +32 479 23 71 99 tussen 09:00 en 17:00.

Graag tot dan!

Bovendonkstraat 23 Buggenhout
Bekijk op Google Maps