JRKamp 2022

ZOMERKAMP 2022

 Joehoee, de zomer is in zicht! En zoals elk jaar gaat Jeugd Rode Kruis ook deze zomervakantie een volledige week op kamp. We vertrekken met alle kinderen tussen de 6 en 16 jaar op een uber episch avontuur! Op het programma: waterspelletjes, wondjes leren verzorgen, bosspelen, gek doen en nog zoveel meer!

Dit jaar trekken we van 12 tot 18 augustus naar De Witte Hoeve in Zichem. We verplaatsen ons in groep met de trein. Verzamelen doen we aan het station in Brugge. Op voorhand organiseren we een bagage drop-off moment in ons lokaal. Wij zorgen dat de bagage veilig op de kamplocatie raakt! verdere praktische info krijg je in de vorm van een kampboekje wanneer het kamp nadert.

🏕 Praktische info krijg je in je mailbox 🏕
⛺️ Data: 12 tot en met 18 augustus 2022
⛺️ Locatie: De Witte Hoeve, Zichem
⛺️ Deelnameprijs: € 130 per persoon. Het kamp is fiscaal aftrekbaar, waardoor je meer dan 70% van dit bedrag terug zal krijgen.
⛺️ Vervoer: we vertrekken met de trein vanuit het station van Brugge.
⛺️ Praktische info: kort voor het kamp krijg je het kampboekje waarin alles rond timing van bagage-afgifte, vertrekuur en dergelijke meer worden meegedeeld.

Inschrijven kan alvast via onderstaand formulier:
Mocht je bijkomende vragen hebben, kan je ons steeds contacteren via het mailadres jeugd@brugge.rodekruis.be .

      Alle gegevens die je invult in dit formulier worden volgens het gegevensbeleid verwerkt. Wil je meer weten over dit beleid én over wat we met jouw gegevens doen? Klik hier voor meer info.