Aangepaste vakanties

“Mijn man is gedeeltelijk verlamd na een hersenbloeding. Vroeger gingen we veel op reis, nu kan dat niet meer. Dankzij het Rode Kruis zijn we deze zomer toch een weekje samen weg geweest. Dat deed zo’n deugd!” Sigriet, 49 jaar.

Vakantie doet iedereen deugd. Daarom organiseert Rode Kruis-Vlaanderen Aangepaste vakanties voor personen die door hun handicap, ziekte of ouderdom moeilijk zonder begeleiding op reis kunnen. Natuurlijk kunnen hun mantelzorgers mee, want ook zij verdienen een zorgeloze en relaxte vakantie.

Zorgeloos genieten

Onze Aangepaste Vakanties zijn een vakantieformule die perfect is afgestemd op je noden. Je verblijft op een unieke locatie met aangepaste accommodatie en voorzieningen. Goed opgeleide Rode Kruisvrijwilligers zorgen dag en nacht voor je. Zo hoef je alleen nog maar te genieten. Je kiest zelf of je deelneemt aan de vele activiteiten en excursies.

Voor wie

  • Een aantal vakantieweken richt zich tot personen die door een fysieke handicap, ziekte of ouderdom moeilijk op vakantie kunnen gaan.
  • Daarnaast organiseren we vakantieweken speciaal voor mensen met een meervoudige of lichte/matige verstandelijke handicap.
  • Er zijn ook vakantieweken waarbij we extra plaatsen voorzien voor mensen met een hoge zorgzwaarte: mensen die een tillift nodig hebben, of mensen die de hulp nodig hebben van verschillende personen, enzovoort

Heb je vragen bij je boeking, het vervoer ...

Neem contact met onze afdeling Bredene: info@bredene.rodekruis.be of 0474359548 Betty Deley secretariaat

Boek jouw vakantie

  • “Uw contact G.0474 35 95 48”

    Betty Deley Secretaresse

1955

Gepresteerde uren op prev. diensten 2018

461

Verzorgingen in 2018

723

Bloedafnames in 2018