Opleidingen organiseren

Stel dat er straks iemand van je gezin of een collega iets overkomt. Weet je dan hoe je moet reageren? Kan je eerste hulp toedienen bij een verstuiking, een brandwonde of hartfalen? Wij vinden het belangrijk dat mensen elkaar kunnen helpen. Via onze opleidingen leren we je de juiste vaardigheden aan om eerste hulp te bieden. Zo weet je wat je moet doen als er iets gebeurt.

Dé referentie in eerste hulp

Mensen zelfredzaam maken is onze missie. Onze lesgevers zijn goed opgeleid en beschikken over uitstekend didactisch lesmateriaal. We maken de oefeningen zo realistisch mogelijk en praktijkbeleving staat centraal. Al onze eerstehulprichtlijnen en -publicaties zijn wetenschappelijk onderbouwd. We volgen actief de internationale richtlijnen en vullen ze aan met onze jarenlange expertise, ervaring en onderzoek. Deze ‘evidence-based’ aanpak garandeert dat we altijd de beste adviezen geven. 

Onze afdeling organiseert elk voor- en najaar basiscursussen "Eerste hulp" en "Helper". De volgende cursus start vanaf 1 oktober. Wil je meer informatie verkrijgen over de opleidingen of wil je je inschrijven voor de cursussen "Eerste hulp" en "Helper" van onze afdeling, aarzel dan niet om de afdelingsverantwoordelijke Vorming te contacteren of om via onderstaande link meer informatie in te winnen. 

Ik wil een opleiding volgen