Stickerverkoop 2022

Steun de Rode Kruisvrijwilligers in jouw buurt.

Dit jaar gaat de 61ste stickeractie van het Rode Kruis-Vlaanderen van start. Net als alle andere jaren gaat de opbrengst van deze actie integraal naar de lokale afdelingen. De sticker van Rode Kruis-Vlaanderen is van donderdag 21 april tot en met donderdag 5 mei te koop voor 5 euro. 

Hiermee investeren de lokale afdelingen in interventiekledij, materiaal voor eerstehulpopleidingen, materiaal voor eerstehulpposten,...

Dit jaar investeerde onze lokale afdeling in een gloednieuwe materiaalwagen. Een inverstering dat niet mogelijk was geweest zonder onze jaarlijkse stickeractie. 

Opnieuw op kruispunten en ... op veel meer plaatsen

Bij de vorige twee edities van de stickerverkoop gooide de pandemie flink wat roet in het eten. Maar dit jaar zullen de vrijwilligers opnieuw op kruispunten en op parkings van shoppingcentra en warenhuizen heel actief aanwezig zijn. 

Daarnaast wordt ook sterk ingezet op extra verkoopkanalen via de lokale handelaars. Tenslotte zal je ook online de sticker kunnen kopen via koopdesticker.be waarbij je kan aanduiden naar welke lokale afdeling jouw bijdrage gaat.