terug naar overzicht

Administratieve en psychosociale hulp bij rampen

Dit doen wij

Bij nood- en crisissituaties zorgen onze hulpverleners voor de niet-gewonden en hun familieleden. We bieden hen psychosociale hulp. Daarnaast zijn we ook verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie, en het meezoeken naar oplossingen voor praktische problemen.

Meer info over onze rol bij rampen.

Iets voor jou?

Als hulpverlener ben je actief in een provinciaal team, waarbij je kan ingezet worden in alle hoeken van je provincie. Om actief te worden als hulpverlener neem je in het najaar deel aan een opleiding. Meer informatie over deze opleiding krijg je tijdens de infoavond. Daar kan je meteen ook al je vragen stellen.

We zijn op zoek naar hulpverleners voor slachtofferregistratie en hulpverleners voor psychosociale hulpverlening voor de teams van Limburg, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Het team van Oost-Vlaanderen heeft dit jaar geen versterking nodig.

Jouw hulp kunnen we zeker gebruiken! Welke taak je ook kiest, wij zorgen voor een goede opleiding en ondersteuning.

Inschrijven infoavond

Schrijf je nu in voor een van onze informatieavonden in jouw provincie.

Infoavonden voor slachtofferregistratie – administratieve hulpverleners

Infoavonden voor psychosociale hulpverlening

In Oost-Vlaanderen zijn momenteel ruim voldoende hulpverleners actief en worden geen nieuwe hulpverleners gerekruteerd.  Hou in 2018 onze website in de gaten voor meer informatie.

Nog vragen?

We geven je een alvast een antwoord op de meest gesteld vragen.

Word vrijwilliger

Wil je graag helpen? Aarzel geen seconde en word vrijwilliger. Al meer dan 14.000 enthousiaste vrijwilligers gingen je voor. Wat je ook kiest, het zal je veel voldoening en een goed gevoel geven.

+ WORD VRIJWILLIGER!