Koop een sticker, zo help je jezelf en jouw omgeving

27/04/15

 

Vanaf 23 april staan onze Rode Kruisvrijwilligers weer massaal met stickers te zwaaien. Maar waarom zou je in godsnaam een sticker van het Rode Kruis kopen? Goeie vraag! Het antwoord staat voortaan op de sticker gedrukt.

Wist je dat de opbrengst ervan integraal naar de lokale Rode Kruisafdeling gaat? Op de gepersonaliseerde sticker kan je lezen waarvoor ze het geld zullen gebruiken. Bijvoorbeeld voor materiaal voor de interventiedienst, voor een nieuwe boekenkar voor de zorgbib, enzovoort. 

Met die vijf euro help je mensen uit je buurt. Jezelf inbegrepen.

Per sticker betaal je vijf euro. Elke lokale Rode Kruisafdeling heeft haar eigen gepersonaliseerde stickers. Je weet dus exact waar je geld naartoe gaat. Door een sticker te kopen investeer je in je omgeving. Je helpt heel veel mensen uit je buurt. Jezelf inbegrepen. Want wie weet, heb je op een dag zelf hulp nodig.

Kijk, Wickie!

Wil je nog een extra reden om een sticker te kopen? Dit jaar staat Wickie de Viking met zijn vrienden erop afgebeeld. Kinderen zijn weer helemaal fan van deze deugniet uit het hoge noorden. Met een sticker doe je hen dus een groot plezier.

Win een droomprijs

Zoals ieder jaar maak je - dankzij het tombolanummer op de sticker - kans op tal van mooie prijzen. Wie weet, win je straks een trendy tablet van Lenovo, een prachtige keuken van Dovy of een luxueuze all-invakantie naar Mexico met Jetair. Succes!

Reglement van onze tombola (.pdf).

 

Het Rode Kruis helpen helpen? Makkelijk. Koop een sticker tijdens de 14-daagse.


Verwante items

Deel dit nieuws:

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief: