Feest in de bioscoop

15/01/16

Trouwe plasma- en bloedplaatjesdonoren werden zaterdag 9 januari 2016 getrakteerd op een film in de bioscoop. 1.563 donoren die in 2015 minstens 10 keer doneerden, waren samen met hun partner welkom op ons Feest in de bioscoop.

Koen De Bouw en Koen De Graeve

Dit jaar stond de exclusieve avant-première van de thriller 'Broer' van Geoffrey Enthoven met topacteurs Koen De Bouw en Koen De Graeve op het menu. Beide acteurs kwamen eerder al samen bloed geven in ons donorcentrum in Edegem en woonden de première bij. Daarna stapten ze in Deurne op het vliegtuig naar Ierland - waar de film zich grotendeels afspeelt - om daar de volgende première bij te wonen.

Broer, de film

Ex-hoteluitbater Mark Lebeer krijgt onverwacht een uitnodiging van de knappe, steenrijke Ierse Grace om hun oude liefdesaffaire van twinitg jaar geleden nieuw leven in te blazen. Het bericht is echter niet voor hem bedoeld, maar voor zijn broer Michel die destijds het ouderlijk hotel failliet heeft doen gaan en daarna vertrokken is met Marks vrouw. Opgestookt door zijn geldzuchtige buurman Ronnie, besluit Mark zich voor te doen als zijn broer en zo de vroegere familiale 'rekeningen' te vereffenen. Wanneer Mark en Ronnie in Ierland toekomen, blijkt dat Grace ook haar eigen, duistere agenda heeft.

Broer draait vanaf 20 januari in de bioscoop.
Meer info


Verwante items

Deel dit nieuws:

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief: