Vooraf 3 afspraken maken en dan 3x doneren tijdens de zomer = extra attentie

01/07/17

Kom je tussen 1 juli en 30 september 2017 drie keer plasma of bloedplaatjes doneren én leg je die afspraken op voorhand vast? Dan mag je van ons een extra attentie verwachten! Dit jaar kan je kiezen voor een toffe set strandpalletjes of een Rode Kruishanddoek (wit of rood). 

Door de 3 afspraken op voorhand te boeken, kunnen wij beter inschatten hoeveel donoren er op een bepaalde dag zullen langskomen. Op die manier verkorten we niet alleen wachtrijen, maar hebben we ook een beter zicht op hoe de voorraad aan plasma en bloedplaatjes eruit zal zien tijdens de moeilijke zomerperiode. Dubbel gewonnen dus! 

Op het moment dat je jouw 3 afspraken maakt, krijg je een waardebon. Na je derde donatie op afspraak in de donorcentra kan je jouw extra attentie mee naar huis nemen.


Maak nu al je 3 afspraken


Verwante items

  • Elk jaar opnieuw vormen de zomermaanden een moeilijke periode om de bloedvoorraad op peil te houden. Mensen gaan op vakantie, blijven hangen op terrasjes of doen andere zomerse leuke dingen en denken hierdoor minder vaak aan bloed geven. Nochtans nemen ziekten GEEN vakantie en dus blijven…

    Lees meer...

Deel dit event:

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief: