Kom doneren met Pasen!

30/03/15

Op zondag 5 april is de kans groot dat er ook in jouw tuin wel wat lekkers te rapen valt. Dan is het immers Pasen en dus kan de paashaas niet achterwege blijven!

Vanaf maandag 30 maart krijgt elke donor die bloed, plasma of bloedplaatjes geeft in onze donorcentra of op de mobiele bloedinzamelingen lekkere paaseitjes.

Zo willen we jullie bedanken voor het engagement dat jullie keer op keer tonen. Uit naam van alle patiënten die je helpt met je donatie en uit naam van onszelf: heel erg bedankt!

Waar en wanneer kan je doneren?


Verwante items

  •   ‘Iedereen op het veld’ – met dat motto nodigen Rode Kruis-Vlaanderen en Royal Antwerp Football Club maar liefst 32 gelegenheidsclubs uit op de ‘Heilige Grond’ van de Bosuil. Het merendeel van de ploegen werd samengesteld met asielzoekers uit verschillende Belgische opvangcentra. Mensen die tot…

    Lees meer...
  • Rond de feestdagen 1 en 25 mei en 5 juni is er ook extra nood aan bloedplaatjesdonoren. Bloedplaatjes zijn immers maar 5 dagen houdbaar. Kreeg je een uitnodiging voor een van de bloedinzamelingen in mei? Dan doen we een warme oproep om zéker langs te komen in het donorcentrum of op de…

    Lees meer...
  • 30-04-17 Help mei!

Deel dit event:

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief: