Feest in de bioscoop

04/01/16

Trouwe plasma- en bloedplaatjesdonoren trakteren we op zaterdag 9 januari 2016 op een film in de bioscoop. Heb jij in 2015 minstens 10 keer gedoneerd? Dan ben je samen met je partner, beste vriend(in), zoon/dochter... welkom op ons Feest in de bioscoop! Kom je doneren tussen 2 en 20 januari 2016? Dan maak je kans op een duoticket voor de film 'Broer'.

Exclusieve avant-première

Dit jaar trakteren we je op een exclusieve avant-première en kan je komen kijken naar de thriller ‘Broer’ van Geoffrey Enthoven met topacteurs Koen De Bouw en Koen De Graeve. De film komt pas 20 januari in de zalen.

Minstens 10 keer gedoneerd?

Enkel als je tussen 1 januari en 31 december 2015 minstens 10 keer kwam doneren, kan je komen naar Feest in de bioscoop. Op je Club Red stempelkaart moeten dus 10 stempels staan. Breng je stempelkaart mee naar Feest in de bioscoop, want deze geldt als toegangsbewijs. 

Het aantal plaatsen is beperkt. Van zodra het totaalaantal deelnemers per locatie is bereikt, worden de inschrijvingen voor die locatie stopgezet. Wie daarna nog inschrijft, komt op een wachtlijst terecht. Als je op de wachtlijst staat, brengen we je op de hoogte. Als deelnemers door omstandigheden hun aanwezigheid moeten annuleren, gaan de vrijgekomen plaatsen naar de eerstvolgenden op de wachtlijst. 

Schrijf je in.

Maak kans op een duoticket

110 donoren maken kans op een gratis duoticket voor de film. Wat moet je doen? Kom tussen 2 en 20 januari bloed, plasma of bloedpaatjes geven en misschien word jij wel een van de winnaars. Inschrijven is niet nodig, wij verloten de filmtickets onder de donoren die tijdens deze periode langskwamen.

Minstens 5 keer plasma gegeven?

Gaf je in 2015 minstens 5 keer plasma? En bezorgde je ons de contactgegevens van een nieuwe plasmadonor, die voor het eerst plasma kwam doneren tussen 1 december 2015 en 4 januari 2016? Dan maakte je kans op een duoticket voor deze exclusieve avant-première. De wedstrijd is ondertussen afgelopen,maar de winnaars van de wedstrijd worden persoonlijk verwittigd.

Broer, de film

Ex-hoteluitbater Mark Lebeer krijgt onverwacht een uitnodiging van de knappe, steenrijke Ierse Grace om hun oude liefdesaffaire van twinitg jaar geleden nieuw leven in te blazen. Het bericht is echter niet voor hem bedoeld, maar voor zijn broer Michel die destijds het ouderlijk hotel failliet heeft doen gaan en daarna vertrokken is met Marks vrouw. Opgestookt door zijn geldzuchtige buurman Ronnie, besluit Mark zich voor te doen als zijn broer en zo de vroegere familiale 'rekeningen' te vereffenen. Wanneer Mark en Ronnie in Ierland toekomen, blijkt dat Grace ook haar eigen, duistere agenda heeft...

Waar en wanneer?

Feest in de bioscoop gaat door op zaterdag 9 januari 2016. De ontvangst start vanaf 10u30 uur. De film start om 11u00. Je kan de film komen bekijken in:

 • Kinepolis Brugge
 • Kinepolis Gent
 • Kinepolis Kortrijk
 • Kinepolis Leuven
 • Metropolis Antwerpen
 • Kinepolis Hasselt
 • Utopolis Turnhout
 • Utopolis Mechelen 

 

Meer info over de film Broer


Verwante items

 • Allerheiligen, 1 november, valt dit jaar op een dinsdag. Voor iedereen die op maandag de brug maakt, betekent dit een extra lang weekend. Dat is echter slecht nieuws voor de bloedvoorraad. Vooral voor de voorraad bloedplaatjes kan dat moeilijkheden opleveren. Deze zijn immers maar 5 dagen…

  Lees meer...

Deel dit event:

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief: