Koop een sticker, zo help je jezelf en jouw omgeving

Vanaf 23 april staan onze Rode Kruisvrijwilligers weer massaal met stickers te zwaaien. Maar waarom zou je in godsnaam een sticker van het Rode Kruis kopen? Goeie vraag! Het antwoord staat voortaan op de sticker gedrukt.

Wist je dat de opbrengst ervan integraal naar de lokale Rode Kruisafdeling gaat? Op de gepersonaliseerde sticker kan je lezen waarvoor ze het geld zullen gebruiken. Bijvoorbeeld voor materiaal voor de interventiedienst, voor een nieuwe boekenkar voor de zorgbib, enzovoort.

Live nieuws updates:

 • 22/04/2015 00:00

  In Lauwe-Menen-Rekkem geven ze volle gas voor een nieuwe interventiewagen

   

  Verdeling van de stickers onder de verkopers in Lauwe-Menen-Rekkem, dat is altijd een beetje feest.


  De aankoop van een nieuwe interventiewagen hebben ze zo lang mogelijk uitgesteld. Maar nu is het echt van moeten. De huidige wagen is vijftien jaar oud en en allesbehalve praktisch - hulpmateriaal maken ze nu gewoon met snelbinders aan de zijkanten vast bijvoorbeeld.  


  Kostprijs € 50.000. Daarvan hopen ze een groot deel op te halen met de verkoop van stickers. Gelukkig kunnen ze ook rekenen op de steun van de plaatselijke serviceclubs.

  Ook burgemeester Martine Fournier en de serviceclubs vinden het belangrijk om aanwezig te zijn. Naast een lekkere pistolet en een goed glas voor iedereen, ligt uiteraard het allerbelangrijkste klaar: de uniformen (opvallen, opvallen, opvallen) de 4.000 stickers en de vele geldbuidels. Hopelijk zitten die straks barstensvol met biljetten van 5 euro!  Wij wensen alle vrijwilligers een schitterende stickerverkoop!   
     

lees alle updates