Wil je op de hoogte gehouden worden van de opleidingen in Geraardsbergen?

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe cursussen eerste hulp bij ongevallen?
Laat dan op deze link je gegevens achter en bij volgende cursussen krijg je een uitnodiging.

Mailinglijst

Hulpdienst

Organiseer je een evenement en wil je graag dat er een team van het Rode Kruis afdeling Geraardsbergen-Lierde aanwezig is? Vul dan het aanvraagformulier in. 

Aanvraag hulpdienst

Nieuwe cursusdata EHBO en Helper-cursussen in Geraardsbergen

Eerste hulp is niet moeilijk. Meer zelfs, het is poepsimpel! Met een paar technieken en een paar tips kan je al snel een wereld van verschil maken voor een slachtoffer. Iederéén kan bovendien eerste hulp leren, jong en oud.

De volgende EHBO-cursus in Geraardsbergen start op zaterdag 1 oktober en wordt gegeven in het Rode Kruis-lokaal aan de Majoor Van Lierdelaan. Wie slaagt voor het examen, ontvangt het brevet Eerste hulp.

Wil je na deze cursus nog meer leren over eerste hulp, dan kan je de vervolgcursus Helper volgen. Deze start op 15 oktober. 

Voor beide cursussen is vooraf inschrijven via onderstaande link verplicht (selecteer op "afstand vanuit Geraardsbergen" om de cursussen snel terug te vinden). Om de kwaliteit van de cursus te waarborg is het aantal beschikbare plaatsen ook beperkt. 

Voor meer info of indien u problemen zou hebben met inschrijven via de link, mag u steeds contact opnemen met vorming@rodekruisgeraardsbergen.be

Klik hier voor meer info en om je in te schrijven

Werk jij graag met jongeren en heb je wat tijd vrij?

Kom dan langs op ons vrijblijvende infomoment over het Brugfiguren-project op 30 september. Misschien kan ook jij het verschil maken in het leven van een maatschappelijk kwetsbare jongere door hem of haar af en toe te helpen met schoolwerk. 

Lees er hier meer over

Meer weten?

Contacteer onze afdeling en we helpen je graag verder.

+ Stel je vraag